Home » Merken

Ultimate Ears

De slogan van Ultimate Ears is, heel toepasselijk, ‘Made to love music’. In 1995 bracht dit merk professionele, op maat gemaakte in-ear monitors op de markt voor artiesten. Voor veel bekende muzikanten is dit inmiddels hét merk in-ear monitors voor hun optredens en repetities. Ieder product wordt uitvoerig getest in een speciale echovrije kamer. Zo garandeert Ultimate Ears de beste geluidskwaliteit en -demping.

AUDIQUE - ultimate-ears

Fischer Amps

Het Duitse merk Fischer Amps is gespecialiseerd in in-ear monitoring hardware en hoofdtelefoons. Naast in-ear systemen en bodypack volumeregelaars, vind je ook oplaadbare batterijen en acculaders in hun assortiment. Samen met geluidstechnici en artiesten ontwikkelt Fischer nieuwe producten die betrouwbaar zijn en voldoen aan de strengste eisen voor op het podium.

AUDIQUE - fischer-amp

Comply Foam

Met de Comply Foam eartips kun je jouw oordoppen snel en gemakkelijk een stuk comfortabeler maken. Je vindt altijd dopjes in de juiste maat en ervaart een hoog draagcomfort. De oordopjes zijn gemaakt van schuim en daardoor wel 30 keer zachter dan standaard siliconen dopjes. Ook bieden deze eartips passieve geluidsisolatie zodat de muziek nog beter klinkt.

AUDIQUE - comply-foam

Deci

Bij Deci otoplastieken kun je kiezen tussen hard of zacht materiaal. De oordoppen van hard acrylaat hebben een dempingsventiel, die zeer nauwkeurig met stapjes van 1dB in te stellen is. Ook kun je kiezen voor otoplastieken van zacht silicone materiaal, voor een hoger draagcomfort. Deze zijn voorzien van filters en verkrijgbaar in 5 verschillende dempingswaarden.

AUDIQUE - Decilogo_jpg

Crescendo

De universele gehoorbeschermers van Crescendo bieden voor iedere doelgroep de juiste bescherming. Of je nu naar een feest gaat, thuis aan het hobbyen gaat, of incidenteel met teveel aan lawaai op je werk wordt geconfronteerd, dan biedt de universele gehoorbescherming van Crescendo voor eenieder de juiste oplossing.

AUDIQUE - cresendo