Faceplate artwork & kleuren

De Ultimate Ears in-ears worden op maat voor je gemaakt. De binnenkant past daardoor perfect. Waarom zou je dan de buitenkant ook niet helemaal naar eigen wens aanpassen? 

Home » In-ears » Faceplates

Artwork & Kleuren

Voordat je het podium op gaat, check jij jouw outfit. Waarom zou je daar je in-ears niet op aanpassen? Met Ultimate Ears & Fischer Amps kan dat. Eerst selecteer je de in-ears die het beste bij jou passen. Vervolgens maak je een keuze uit verschillende materialen en kleuren. Ga je voor een houten faceplate? De nieuwste fashion kleuren? Of zie je liever je eigen logo op jouw oordoppen? Niets is te gek. Je kunt zelfs jouw initialen erop plaatsen. Het customizen geldt trouwens niet alleen voor nieuwe in-ears; ook bestaande oortjes passen we graag voor je aan. Check hier alle opties!

Solid
Faceplates

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij jouw oortjes een mooi kleurtje wilt geven. Je kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog, en nog veel meer. Extra kosten? Die zijn er niet. Deze verfraaiing van jouw in-ears is gratis! Ultimate Ears behoort niet voor niets tot de top van de markt. Waar kies jij voor?

Transparante Faceplates

Houd je van een transparante look mét een kleurtje? Mooi. Met deze transparante faceplates geef jij jouw oortjes een exclusief karakter. Extra kosten? Die zijn er niet. Deze stijlvolle verfraaiing van jouw in-ears is gratis! Ultimate Ears behoort niet voor niets tot de top van de markt. Welke kies jij?

Metal en Wooden Faceplates

Een warme, houten look of liever een krachtige, metalen uitstraling? Jouw ideale oortjes kunnen we voorzien van stijlvolle faceplates. Zelfs bestaande oortjes kunnen we deze exclusieve look geven. Ultimate Ears behoort niet voor niets tot de top van de markt. Waar kies jij voor?

Exclusiviteit voor een kleine prijs
Wil jij in-ears in deze uitvoering? Dan hebben we goed nieuws. Ze zijn sterk in prijs verlaagd en voor slechts € 100,- (excl. btw) zien jouw in-ears er in no-time bijzonder exclusief uit.

Special Limited Artwork BY LEON

Houd je van mooie designs? Met deze limited in-ear faceplates scoor jij zeker hoog als het gaat om originaliteit. Ultimate Ears behoort niet voor niets tot de top van de markt. De credits voor deze ontwerpen? Die gaan naar kunstenaar Leon. Waar kies jij voor?

Exclusiviteit voor een kleine prijs
Wil jij in-ears in deze uitvoering? Dan hebben we goed nieuws. Ze zijn sterk in prijs verlaagd en voor slechts € 100,- (excl. btw) zien jouw in-ears er in no-time bijzonder exclusief uit.

UE in-ears Artwork

Wil jij voor jouw oordopjes meer dan een standaard kleur of jouw logo? We hebben een mooie collectie met artwork oordoppen. Deze unieke faceplates zorgen voor een uitstraling die past bij jouw smaak. Ultimate Ears behoort niet voor niets tot de top van de markt. Waar kies jij voor?

Exclusiviteit voor een kleine prijs
Wil jij in-ears in deze uitvoering? Dan hebben we goed nieuws. Tegen een meerprijs staat jouw logo of ander artwork op je in-ears en maak je van je in-ears jouw eigen unieke sieraard.

Kleuren Fischer Amps inears

De maatgemaakte in-ears van Fischer Amps zijn natuurlijk ook te verkrijgen in diverse kleuren. Hiermee maak je je eigen in-ears nog iets persoonlijker.

De inears van Audique zijn alles, alles, alles, alles in één!Nielson