Home » nieuwe UE Switch

nieuwe UE Switch

Met de UE-Switch zet Ultimate Ears de wereld van in-ears weer op zijn kop. Als eerste introduceren wij als eerste de in-ears waarvan je de faceplates kunt wisselen. Dus niet meer moeilijk doen met urenlang twijfelen welke kleur of motief bij je past. Je voegt gewoon de optie UE-Switch toe aan je in-ears en kiest 3 kleuren (of motieven of special) faceplates. Ook je eigen artwork toevoegen kan ook tegen meerprijs.

Voor maar €199 ex. btw extra, ontvang je je Ultimate Ears, samen met 3 verschillende faceplates die je kunt wisselen. Als klap op de vuurpijl, wordt er geen extra kosten berekend als je een special material faceplate wilt zoals hout, carbon, titanium, mother of pearl etc.  Ook weer een besparing van €100 ex. btw.

Voorbeelden van packs:

   • Voorbeeldpack 1:  1 faceplate in een van de standaard kleuren
    1 faceplate in Carbon
    1 faceplate in Mother of Pearl
    € 0 extra
   • Voorbeeldpack 2:   1 faceplate in standaard kleur
    1 faceplate met Artwork
    1 1 faceplate Titanium
    € 195 extra
   • Voorbeeldpack 3:  2 faceplates in een standaard kleur (keuze uit 25 kleuren)
    1 faceplate in Carbon
    € 0 extra

Je hebt al UE-inears en je wilt de UE-Switch toevoegen:

Ook dat is mogelijk.
Voor €250 upgraden wij je bestaande in-ears naar de UE-Switch.
Je bestaande faceplate wordt verwerkt naar UE-Switch. Daarnaast mag je 3 extra faceplates toevoegen, dus in totaal heb je dan 4 mooie designs waarmee je op iedere gelegenheid de ‘blitz’ kunt maken.
Ook hier geldt dat we geen extra kosten berekenen voor de zgn. special material faceplates als Carbon, Mother of Pearl, Gold, Titanium, Wood etc……
Wil je een faceplate voorzien van artwork, dan berekenen we daar €195 extra voor.

Ultimate Ears is niet voor niets ‘De Uitvinders’ van in-ear monitors. Ook hiermee zijn we wederom de eerste die een noviteit introduceren en gaan we verder met het bedienen van wereldwijd tevreden gebruikers.