In-ears van Ultimate Ears

Muziek is emotie. Het raakt je. Het doet iets met je. Dat gevoel, daar wil je nog zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat gevoel, daar wil je nog zo lang mogelijk van kunnen genieten. Als muzikant, als soundcrew, maar ook als bezoeker van een concert of festival. 

Als je vaak wordt blootgesteld aan harde muziek is het van groot belang je gehoor goed te beschermen. Als artiest wil je bovendien verzekerd zijn van optimale bewegingsvrijheid op het podium. AUDIQUE is in Nederland de marktleider op gebied van in-ear monitorsystemen. Ruim 80% van alle bekende Nederlandse bands en artiesten kiest voor de in-ears van Ultimate Ears. Van Guus Meeuwis tot Lil Kleine.

Ultimate Ears modellen

Deze zijn speciaal bedoeld voor soundcrews, muzikanten en bezoekers van concerten en dancefestivals. Deze zijn op maat gemaakt en met de vlakke filters heb je geen vervorming in het geluid van je favoriete nummer. Je kunt kiezen uit 3 filters, 9, 15 of 25 dB demping.

Bekijk de verschillende modellen van Ultimate Ears hieronder. Heb je vragen? Bekijk dan even onze FAQ door op onderstaande ‘meer informatie’ button te klikken.

Bekijk alle producten
Meer informatie

Ultimate Ears Live


Het nieuwe vlaggenschip van Ultimate Ears, de Ultimate Ears Live. Perfect voor muikanten die het rauwe meeslepende geluid van festivals, arena’s en stadions nodig hebben.
Meer info

Universele earphones

AUDIQUE levert universele earphones die voor allerlei toepassingen kunnen worden gebruikt, zoals op je smartphone, laptop, mp3-speler maar ook voor als je nog niet zo vaak optreedt en tóch de sound van in-ears wilt ervaren.

Universele earphones worden ook vaak door geluidsbedrijven ingezet als er eenmalig iemand iets op het podium moet doen en er geen ‘ouderwetse’ floormonitors aanwezig zijn. Bekijk ons aanbod universele earphones in de shop.

Meer info

Universele earphones modellen

Universele gehoorbescherming van hoge kwaliteit. In-ears met krachtig geluid een lichte bass-beleving. De universele earphones van Fischer Amps zijn uitstekend geschikt voor amateurs en personen die favoriete muziek op hun geluidsdrager op een kwalitatief verantwoorde manier willen beleven.

Bekijk de verschillende universele earphones hieronder.

Bekijk alle producten

Musician Earplugs

Universele oordoppen die ingezet worden voor incidenteel gebruik. Ook uitstekend te gebruiken voor jongeren bij wie op maat gemaakte earplugs nog wat te vroeg is. Deze dempen het geluid over de gehele spectrumbreedte met -20dB.
Meer info

Wat klanten zeggen

De UE inears zijn ideaal. Ik had hier veel eerder aan moeten beginnen!

Kraantje Pappie

Ultimate Ears biedt ons altijd een luisterend oor!

O'G3NE

Dankzij de in-ears systemen van Audique kan ik elk optreden met een gerust hart beginnen.

Frans Duijts

Waar we ook staan! Dankzij Audique is ons monitorgeluid altijd perfect!

The Originals

De inears van Audique zijn alles, alles, alles, alles in één!

Nielson