Artwork & Kleuren

De Ultimate Ears in-ears worden op maat voor je gemaakt. De binnenkant past daardoor perfect. Waarom zou je dan de buitenkant ook niet helemaal naar eigen wens aanpassen? 

Met Ultimate Ears kan dat. Eerst kies je de in-ears die het beste bij je passen. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Kies je voor een houten faceplate? Of draag je liever je eigen logo erop? Niets is te gek. Ook de letters UE kunnen gewijzigd worden naar eigen initialen. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder.

Het customizen geldt overigens niet alleen voor nieuwe oortjes. Ook bestaande oortjes kunnen aangepast worden.

Transparante Faceplates


Wil je je nieuwe in-ears een opleuken met een transparante faceplate? Bekijk dan de verschillende GRATIS opties van Ultimate Ears. Al in het bezit van in-ears? Dan zijn de faceplates te verwisselen.
Meer info

Metal Faceplates


Ultimate Ears heeft 5 metal Faceplates ontworpen om zo je in-ears een toffe look te geven. Dus als je je in-ears wilt laten voorzien van een Titanium look, geborsteld staal of gold-look, bekijk dan snel de opties.
Meer info

UE In-ears Artwork


Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen oortjes! Naast het kiezen van de kleur is het ook mogelijk om een eigen afbeelding (JPG) te uploaden. Verras ons en ontwerp een uniek design.
Meer info

Seizoensgebonden Faceplates


Dit is een ontwerp-collectie die regelmatig wordt ververst, de zogenaamde seizoensgebonden faceplates. Ontwerpen uit dit jaar zijn volgend jaar dus niet meer te krijgen!
Meer info