Toepassing in de industrie

Gehoorbescherming in de industrie moet aan de Arbowet voldoen. En dat is maar goed ook, want lawaai- slechthorendheid is één van de meest voorkomende beroepsziektes.

AUDIQUE biedt verschillende gehoorbescherming aan voor de industrie. De Deci otoplastieken worden op maat gemaakt, maar we leveren ook universele gehoorbescherming.

Gehoorbescherming industrie

In onze shop hebben we alle gehoorbescherming voor de industrie in één categorie gezet. Hier zijn zowel de universele als de op maat gemaakte Deci® otoplastieken te vinden. 

Kies wat het beste bij jou past. Bekijk het aanbod hieronder. Heb je vragen? Bekijk dan onze FAQ door op onderstaande ‘meer informatie’ button te klikken.

Bekijk alle producten
Meer informatie

Deci® Otoplastieken, instelbare maatgemaakte bescherming

Deci® otoplastieken kunnen worden uitgevoerd in hard acrylaat. Ook kunnen de otoplastieken in zacht silicone materiaal worden gemaakt voor een hoger draagcomfort.
Meer info

Universele gehoorbescherming

Nog niet toe aan op maat gemaakte gehoorbescherming? Of wil je eerst even ervaren hoe het is om met gehoorbescherming te werken? 

Bekijk dan het aanbod universele gehoorbescherming. AUDIQUE levert voornamelijk universele gehoorbescherming van het merk Crescendo. Een jong en innovatief merk dat gehoorbescherming produceert voor meerdere branches.

Meer info

Wat klanten zeggen

Eerlijk, betrouwbaar en uniek is Audique met zijn otoplastiek!

Tonnie van Hasselt, Parenco bv