Musician earplugs: onmisbaar voor iedere muzikant

Wat zijn de belangrijkste instrumenten van een muzikant, naast diens zangstem of muziekinstrument? Dat zijn misschien wel de oren.

Voor een goede harmonie of het correct stemmen van je instrumenten is je gehoor onmisbaar. Dat verdient dan ook de nodige bescherming. Als muzikant zit je namelijk ‘dicht op het vuur’. Bij ieder optreden weer! Musician earplugs zorgen voor een goede demping van het geluid, zonder dat de kwaliteit ervan verloren gaat.

Musician earplugs - Audique

 

Speciale oordoppen voor muzikanten

Vraag jij jezelf af of otoplastieken muziek niet hinderen? Het antwoord is heel eenvoudig: nee, dat zullen ze zeker niet! Sterker nog: doordat de muziek gedempt wordt, zul je veel beter kunnen horen of alles in tune is dan wanneer je oren een te luid volume moeten compenseren. Je kunt zelfs zeggen dat otoplastieken muziek beter tot hun recht laten komen. Het zachtere geluid klinkt comfortabeler. Met deze oordoppen op maat zul je minder snel vermoeid raken en last krijgen van hoofdpijn.

Standaard musician earplugs of bescherming op maat?

Ben je een regelmatige festivalbezoeker of werk je met regelmaat in concertomgevingen? Dan zijn musician earplugs absoluut een aanrader. Onze standaard earplugs filteren 20dB over het gehele bereik. Als je weet dat de maximale muzieksterkte bij concerten is beperkt tot 103 dB, dan weet je dat je met een 20dB demping in de safe zone zit. Je kunt ook oordopjes op maat laten maken. Natuurlijk zullen deze otoplastieken muziek dempen op alle bereiken, zodat je geen vertekend beeld krijgt. Bij de gehoorbescherming op maat kun je kiezen uit een drietal filters, die 9, 15 of 25 dB demping bieden.

 

 

Controle

Een groot voordeel van musician earplugs op maat is wel dat je kunt vertrouwen op een goede pasvorm, een perfecte demping en een gegarandeerde demping. Met ons serviceplan komen we regelmatig langs om te meten of de earplugs nog goed aansluiten en of de demping volstaat. Zo zorg je jaar in, jaar uit voor een optimale bescherming.
Goede monitoring is onmisbaar voor iedere muzikant. Er gaat niets boven een in-ear monitor. Laat je overtuigen door je collega’s!

Vragen? Neem contact op

 

 

Musician earplugs - Audique